Σάββατο με Μικρούτσικο, Ευαγγελάτο και Λαζαρίδου στο Ραδιόφωνο 24/7

FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Πολυφωνικό, εξωστρεφές και εκλεκτικό, το νέο ραδιόφωνο από την 24 MEDIA βάζει στην καθημερινότητα μας το "ραδιόφωνο ξανά". Γιατί το Σάββατο πρέπει να είστε συντονισμένοι στους 88.6!

Ραδιόφωνο 24/7, το νέο ραδιόφωνο από την 24 MEDIA, το οποίο βρίσκεται ήδη στον αέρα από τη Δευτέρα 22 Μαΐου στους 88,6! Συντονιστείτε για γρήγορη και ψύχραιμη ενημέρωση και καλή μουσική.

Το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, επιχειρεί να βάλει στην καθημερινότητα μας το "ραδιόφωνο ξανά".

Εστιάζει στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, την πολιτική, την οικονομία, δίνει έμφαση στον πολιτισμό, τις κοινωνικές δράσεις και τα αθλητικά.

Πολυφωνικό, εξωστρεφές και εκλεκτικό, παρακολουθεί τις εξελίξεις και φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ιστορίες από σημαντικά πρόσωπα, για ακροατές με απαιτήσεις, αισθήματα, αισθητική και κοινή λογική.

Λέξεις των Ημερών και Σημεία των Καιρών

Το Λεξικό της Όλιας Λαζαρίδου: Η Γιούλα Ράπτη 9 με 10 το πρωί φιλοξενεί στο studio του 24/7 τη γνωστή ηθοποιό και γράφουν μαζί Λέξεις των Ημερών και Σημεία των Καιρών.

REC

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στιχουργός δεκάδων επιτυχιών της Νατάσας Μποφίλιου και πολλών ακόμα Ελλήνων καλλιτεχνών, 12 με 1 το μεσημέρι, στο πρώτο REC με τον Ηλία Αναστασιάδη,. Αφηγείται πώς έγραψε το 'Εν Λευκώ', μίλησε για την έμπνευση στον καιρό των deadlines, τα ταξίδια του στο Παρίσι και διάλεξε για την εκπομπή μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια. Δικά του και μη.

Ένα μύθο θα σας πω

Ο Θάνος Μικρούτσικος καλεσμένος του Ηλία Μπενέτου, στην πρεμιέρα της εκπομπής "Ένα μύθο θα σας πω" στις 4 το απόγευμα. Θα μας διηγηθούν, ζωντανά στο στούντιο, ένα παραμύθι από το "Σταυρό του Νότου" και τα άλλα μουσικά ταξίδια του συνθέτη.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, θα πρέπει να είστε συντονισμένοι γιατί θα σας κρατήσουν παρέα πολύ ωραίοι και σπουδαίοι άνθρωποι του πολιτισμού .

ADVERTISING

SHARE: