Σαββίδης: Θα επενδύσω 25 εκατ. ευρώ στο Mega

Στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega , τα νέα  δεν είναι ευχάριστα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, δε φαίνεται να έχει επιτευχθεί συμφωνία των μετόχων.  Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Στιγμιότυπο από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega , τα νέα δεν είναι ευχάριστα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τηλέτυπος, δε φαίνεται να έχει επιτευχθεί συμφωνία των μετόχων. Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ποιες φέρεται να είναι οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά την είσοδο του στο μετοχικό κεφάλαιο του Mega

Σύμφωνα με πληροφορίες η Dimera Media Investments LTD, η εταιρεία συμφερόντων Ιβαν Σαββίδη, η οποία εξαγόρασε τις μετοχές που κατέχει ο κ. Φώτης Μπόμπολας στο Mega, προχώρησε σε ενημέρωση των πιστωτριών τραπεζών για την επόμενη ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό.

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας φέρεται να αναφέρει ότι δεσμεύεται να υποστηρίξει κάθε πρωτοβουλία που θα προκύψει ενώ είναι έτοιμη να συνεισφέρει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας το ποσό των 25 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων ποσό 8 εκατ. ευρώ θα αχθεί για εξόφληση των προς τους εργαζόμενους της από μακρού οφειλομένων και το ποσό κατ' ελάχιστο 10 εκατ. ευρώ θα αχθεί προς κάλυψη ισόποσων οφειλών της Τηλέτυπος προς τις τράπεζες.

Παράλληλα η Dimera Media Investments LTD φέρεται να δήλωσε ότι προτίθεται με το παραπάνω ποσό να συμμετάσχει, ως το ποσοστό που της αναλογεί για την κάλυψη της δικής της συμμετοχής στην μέλλουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Τηλέτυπος.

ADVERTISING

SHARE: