Σε συγκεκριμένο Σύνδεσμο η έρευνα της Ασφάλειας για την επίθεση στην 24 Media και το Έθνος

Επίθεση με πέτρες και μπογιές πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, ομάδα αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας "Εθνος" και της 24Media στην οδό Συγγρού. Οι άγνωστοι, έσπασαν την κεντρική είσοδο και έριξαν κόκκινες μπογιές στις εξωτερικές τζαμαρίες. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επίθεση με πέτρες και μπογιές πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2017, ομάδα αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας "Εθνος" και της 24Media στην οδό Συγγρού. Οι άγνωστοι, έσπασαν την κεντρική είσοδο και έριξαν κόκκινες μπογιές στις εξωτερικές τζαμαρίες. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Οι Αρχές εξετάζουν το μαγνητοσκοπημένο υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που έχει καταγράψει τη μοτοπορεία και την επίθεση προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Κρατικής Ασφάλειας για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της τραμπουκικής επίθεσης σε βάρος των εγκαταστάσεων της 24Media και του Έθνους επί της Λ. Συγγρού, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, λίγο πριν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι δράστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο και προκάλεσαν φθορές τόσο στις τζαμαρίες με πέτρες και μπογιές όσο και με λοστούς ενώ επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό προκαλώντας επίσης φθορές. Από το μένος τους δεν γλίτωσαν ούτε ένα αυτοκίνητο και σταθμευμένες μοτοσικλέτες εργαζομένων έξω από τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Από την Ασφάλεια αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό όχι μόνο από το σημείο όπου οι δράστες πλέον φορούν κουκούλες και κράνη αλλά απ’ όλη τη διαδρομή της μοτοπορείας που ξεκίνησε όπως φαίνεται κάπου από την περιοχή της Ηλιούπολης, σταμάτησε στη λεωφόρο Συγγρού και κατέληξε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μέσω αυτών των υλικών και με την πεποίθηση ότι δεν είχαν όλοι οι δράστες καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μοτοπορείας, οι αστυνομικοί θα κάνουν την αντιστοιχία προσώπων και εικόνων κατά την στιγμή της επίθεσης και έτσι θα προκύψουν ενδεχομένως οι δράστες, κάτι το οποίο θεωρούν ότι θα καταστεί εφικτό και μάλιστα σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άνανδρη επίθεση στα γραφεία της 24 MEDIA και του Έθνους

Καταδικάζουν τα κόμματα την επίθεση κατά της 24 Media και του Έθνους

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ καταδικάζουν την επίθεση κατά της 24 MEDIA και του Έθνους

ADVERTISING

SHARE: