Συνεχίζει να 'ζει' το Mega Channel

Συνεχίζει να 'ζει' το Mega Channel

Συζητήθηκε η αίτηση των τεχνικών προκειμένου να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας σχετικά με την υποβάθμιση ή μη του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού Μega Channel. Το δικαστήριο έκρινε πως μέχρι την έκδοσή της, θα ισχύει η υπάρχουσα ρύθμιση οφειλών, που αφορά στην καταβολή δόσεων ύψους 40.000 ευρώ το μήνα.

Σήμερα, συζητήθηκε η αίτηση των τεχνικών της ΕΤΙΤΑ προκειμένου να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Mega από την Digea. Σε πρόσθετη παρέμβαση προχώρησαν η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, και τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ.

Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ Γιώργος Σκεπετζάκης, ο οποίος ανέφερε πως εάν υποβαθμιστεί το σήμα του Mega ο σταθμός θα υποστεί μεγάλη ζημία, αφού θα σταματήσει η προβολή διαφημίσεων και κατ' επέκταση η εισροή εσόδων. "Σήμερα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ εισπράττει. Θέλουμε το κανάλι ανοιχτό, γιατί πρέπει να σωθούν θέσεις εργασίας. Υπάρχουν 500 άτομα που περιμένουν να δουν ποια θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού" υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της Digea, αναφέρθηκε πάντως ότι η εταιρία έδειξε μεγάλη ανοχή, καθώς το χρέος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ προς την Digea ήταν πέρσυ τον Απρίλιο στις 500.000 ευρώ, ωστόσο δεν προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης που ήταν το επαχθέστερο μέτρο.

ADVERTISING

SHARE: