Συνεχίζει η ΝΔ την κόντρα με τον Ιβάν Σαββίδη

Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη για τον "Πήγασο" ζητώντας την τήρηση της νομιμότητας και των κανόνων διαφάνειας, ώστε να μη ζημιωθούν οι φορολογούμενοι. "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Καμία συμφωνία δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από τη Νέα Δημοκρατία η οποία στρεβλώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα ζημιώνει τα συμφέροντα του Δημοσίου και επομένως του ελληνικού λαού, ξεκαθαρίζει η ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι "η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου. Οι επίμονες προσπάθειες της κυβέρνησης να οικοδομήσει το δικό της σύστημα διαπλοκής, ιδιαίτερα στα ΜΜΕ, θα πέσει και αυτήν τη φορά στο κενό".

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχοντας στο στόχαστρό του τον επιχειρηματία Ι.Σαββίδη για την αγορά του Πήγασου, με αφορμή και την πρόσφατη συνέντευξη του επιχειρηματία στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" επισημαίνει πως είναι σαφές ότι "οποιαδήποτε συμφωνία επιτρέπει την παραμονή των παλαιών μετόχων στο νέο διοικητικό σχήμα και συνοδεύεται με διαγραφή μεγάλου μέρους των δανείων της επιχείρησης με αδιαφανή τρόπο, δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή".

Η ΝΔ προειδοποιεί επίσης ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία συμφωνία που θα στρεβλώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα ζημιώνει τα συμφέροντα του Δημοσίου και επομένως του ελληνικού λαού.

"Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που με αφορμή δημοσιεύματα για εξαγορά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έκανε λόγο για «προσπάθειες της κυβέρνησης να οικοδομήσει το δικό της σύστημα διαπλοκής, ιδιαίτερα στα ΜΜΕ».

«Συνιστούμε στη ΝΔ ψυχραιμία -δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Το σύστημα διαπλοκής στα μέσα ενημέρωσης που δημιούργησε και προσπαθεί να συντηρήσει ξηλώνεται. Οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους. Οι πολίτες έχουν ήδη πληρώσει θαλασσοδάνεια πάνω από 1 δισ. ευρώ, που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με εκδότες. Αυτά που ήξεραν τελείωσαν. Να το αντιληφθεί αυτό και ο κ. Μητσοτάκης του "Κήρυκα Χανίων"», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: