Τηλεθεατές εναντίον της Πάνια: ‘Η Ρούπα πήγε να ελευθερώσει τον άντρα της, έχει παιδί μαζί του’

Τηλεθεατές εναντίον της Πάνια: ‘Η Ρούπα πήγε να ελευθερώσει τον άντρα της, έχει παιδί μαζί του’

Τηλεθεατές έβριζαν την Ανίτα Πάνια στη χθεσινή της εκπομπή γιατί μίλησε με καλά λόγια για την Πόλα Ρούπα (Vid)

Η Αννίτα Πάνια εξέφρασε της άποψη της στην εκπομπή της “Parole” για την Πόλα Ρούπα που προσπάθησε να οργανώσει απόπειρα απόδρασης του συντρόφου της, Νίκου Μαζιώτη.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως η πράξη της Ρούπα είναι παράνομη, ωστόσο όπως ανέφερε, δεν μπορεί να τη “δει αντιπαθητικά γιατί έχει θάρρος και ό,τι έκανε, το έκανε για τον άντρα της με τον οποίο έχει και παιδί”.

“Παιδιά είναι σοβαρό το θέμα, αλλά δεν μπορώ να τα παίρνω και όλα σοβαρά! Μην με καταπιέζετε. Πήγε να ελευθερώσει τον άνδρα της! Έχει παιδί μαζί του. Δεν μπορώ να την δω αντιπαθητικά. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ιδιαιτέρως αντιπαθής η Πόλα Ρούπα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που έκανε, αντικειμενικά, είναι κάτι παράνομο, κακό. Δεν μπορώ, όμως, να μη δω και μια πλευρά της συμπαθητικά, χωρίς όλο αυτό που κάνει να το θεωρώ σωστό και εννοείται ότι είναι κατακριτέο. Είναι μια γυναίκα θαρραλέα, αυτό θέλει πολύ μαγκιά για να το κάνεις. Δεν προτείνω να την θαυμάσει κανείς”.

Όταν την ενημέρωσαν από το κοντρόλ για την αντίδραση των τηλεθεατών, η παρουσιάστρια αντέδρασε χαρακτηριστικά: “Ας παίρνουν τηλέφωνο να με βρίζουν γιατί είπα ότι συμπαθώ ένα μέρος από την προσωπικότητα της Πόλας Ρούπα. Να μην τα λέω στον αέρα αυτά; Να πάμε σε διαφημιστικό διάλειμμα”.

Δείτε το περιστατικό:

Από την Αντιτρομοκρατική συνεχίζονται η προανάκριση και οι έρευνες. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αναζητείται η καταζητούμενη-μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Παναγιώτα (Πόλα) Ρούπα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής απογειώθηκε από την περιοχή Θερμησία Πόρτο Χελίου Αργολίδας ελικόπτερο με δυνατότητα μεταφοράς έξι ατόμων, στο πλαίσιο προγραμματισμένης πτήσης από τη Θερμησία με ενδιάμεσο σταθμό τον Θεολόγο Φθιώτιδας και τελικό την Κύθνο.

Στο ελικόπτερο επιβιβάστηκε γυναίκα η οποία είχε συμφωνήσει ώστε το ελικόπτερο να παραλάβει στον Θεολόγο άλλα πέντε άτομα.

Ωστόσο, ενώ το ελικόπτερο πετούσε πάνω από τις Ερυθρές Αττικής, η γυναίκα, με την απειλή πιστολιού, ζήτησε από τον κυβερνήτη την αλλαγή πορείας, απαιτώντας επιτακτικά να πετάξουν προς τα ανατολικά, προς την Αττική.

Στην προσπάθεια του κυβερνήτη να την αφοπλίσει, αυτή πυροβόλησε. Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, με συνέπεια ο πιλότος να χάσει προσωρινά τον έλεγχο του ελικοπτέρου, το οποίο άρχισε να χάνει ύψος.

Με προσπάθειες του χειριστή, η πρόσκρουση στο έδαφος αποφεύχθηκε και το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε μη κατοικημένη ορεινή περιοχή μεταξύ των χωριών Πλαταιών και Ερυθρών. Εκεί η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, παρά τις προσπάθειες του κυβερνήτη να τη συγκρατήσει.

Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής βρήκαν τρεις οπές στο πιλοτήριο του ελικοπτέρου, δύο στον εμπρόσθιο ανεμοθώρακα και μία στην κονσόλα οργάνων, ενώ κατέσχεσαν μεταλλικό γεμιστήρα πυροβόλου όπλου με 13 φυσίγγια, κάλυκα και φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ακουστικά και (δεύτερο) μεταλλικό γεμιστήρα πυροβόλου όπλου που τους παρέδωσε ο κυβερνήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα