Το 6ο τεύχος του Ερίκ Καστέλ στο "Eθνος της Κυριακής"

Το 6ο τεύχος του Ερίκ Καστέλ στο "Eθνος της Κυριακής"

Ο θρυλικός Ερίκ Καστέλ επέστρεψε στην Ελλάδα! Μην χάσετε αυτή την Κυριακή 21/1 με το "Eθνος της Κυριακής" το 6ο τεύχος με τον τίτλο "Το μυστικό του Παμπλίτο".

Oι περιπέτειες του Ερίκ Καστέλ συνεχίζονται με το "Έθνος της Κυριακής" το οποίο δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συγκεντρώσει για πρώτη φορά και τα 16 τεύχη της συλλογής του θρυλικού κόμικ, καθώς κάποια εξ’ αυτών δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στην Ελλάδα!

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος της σειράς με τον τίτλο "Η αεροπειρατεία". H ιστορία ξεκινάει στις 13 Αυγούστου με την Ολυμπιάδα της Φίαντ να βρίσκεται σε εξέλιξη και τους Παμπλίτος να παίρνουν μέρος (εκτός φυσικά από τον αρχηγό τους). Ο Τούρο κερδίζει την πρώτη θέση στο άλμα εις ύψος και στις εξέδρες εκτός από τους φίλους του, βρίσκεται και ο Ερίκ Καστέλ, ως επίσημος προσκεκλημένος της Φίαντ.

Όσα ακολούθησαν στο 5ο τεύχος μπορείτε να τα διαβάσετε στο review του PopCode

Και τώρα ετοιμαστείτε για τη συνέχεια των περιπετειών του Ερίκ Καστέλ: Μην χάσετε αυτή την Κυριακή 21/1 με το "Eθνος της Κυριακής" το 6ο τεύχος με τον τίτλο "Το μυστικό του Παμπλίτο".

Το 6ο τεύχος του Ερίκ Καστέλ στο

ADVERTISING

SHARE: