Τo News 24/7 συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ

Συγκέντρωση δημοσιογράφων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και πορεία προς την Βουλή, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κατά την  κοινή συνεδρίαση με τους Προέδρους των Ενώσεων-μελών της αποφάσισε την κήρυξη πανελλαδικής 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 (από 06.00 της Πέμπτης έως της 06.00 της Παρασκευής 29/1) σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στα Γραφεία Τύπου, διεκδικώντας την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου και τη διασφάλιση των πόρων τους.
Συγκέντρωση δημοσιογράφων και εργαζομένων στα ΜΜΕ, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και πορεία προς την Βουλή, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κατά την κοινή συνεδρίαση με τους Προέδρους των Ενώσεων-μελών της αποφάσισε την κήρυξη πανελλαδικής 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 (από 06.00 της Πέμπτης έως της 06.00 της Παρασκευής 29/1) σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και στα Γραφεία Τύπου, διεκδικώντας την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων του κλάδου και τη διασφάλιση των πόρων τους. EUROKINISSI

To News 24/7 συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, με αίτημα την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ

To News 24/7 συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, με αίτημα την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ, μετά από την δέσμευση της Ένωσης Συντακτών να δεχθεί στους κόλπους της τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα ενημερωτικά sites.

Το News 24/7 σημειώνει ωστόσο ότι η δέσμευση της ΕΣΗΕΑ δεν καλύπτει το σύνολο των δημοσιογράφων που εργάζονται σε sites – παρά το γεγονός ότι και εκείνοι παρέχουν ενημερωτικό προϊόν – πράγμα που συντηρεί μία στρεβλή κατάσταση στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης.

ADVERTISING

SHARE: