Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό

Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό

Το περιοδικό περνά σε νέα εποχή και επιλέγει να μην παραθέτει πλέον γυμνά τα κορίτσια που φωτογραφίζει στο εξώφυλλό του. Αισθησιακά ναι, παντελώς γυμνά δε, όχι! (pics)

Το τεύχος Μαρτίου 2016, θα περάσει στην ιστορία της αυτοκρατορία των Playboy, ως το πρώτο που δεν περιλαμβάνει γυμνό στο εξώφυλλό του. Οι υπεύθυνοι του τίτλου, είχαν ανακοινώσει εδώ και κάποιους μήνες πως σκόπευαν να εισάγουν περισσότερη αισθητική και… ρούχα στις φωτογραφίσεις όμορφων γυναικών “που συνέβαλαν ώστε ο τίτλος να είναι ένας από τους πιο αναλοίωτους στο χρόνο”. Τώρα, οι υπεύθυνοι αναζητούν θέματα σχετικά με την τέχνη, τη λογοτεχνία και μεγάλα δημοσιογραφικά αφιερώματα.

Η πρώτη γυναίκα που βγήκε στα μανταλάκια ντυμένη, αν και ελαφρώς, είναι η σελέμριτι του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα του instagram Sarah McDaniel, σε μια φωτογραφία που αναπαριστά την διαδεδομένη πλέον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σέλφι. Μοντέλο, ιδιαίτερα ξεχωριστή για το διαφορετικό χρώμα στα μάτια και πολύ δημοφιλής στο instagram…

Let me teach u how to pose #trustme #imaprofessional #twodragons #starskyandhutch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sarah Rose Mcdaniel (@krotchy) στις

Στο σαλόνι του περιοδικού πάλι, η Dree Hemingway, κόρη της ηθοποιού και συγγραφέα Mariel Hemingway, σε μια φωτογράφηση που επίσης δεν τα… δείχνει όλα.

 

“Ξέρω πως μιλώ εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων όταν λέω πως δημιουργώντας το νέο Playboy, υπήρξε μια εργασία αγάπης για όσους είναι αρκετά τυχεροί να δουλεύουν για αυτό” δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού. Scott Flanders και συμπλήρωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι από το αποτέλεσμα και αισιόδοξοι πως όλοι θα απολαύσουν να το διαβάζουν, όσο διασκεδάσαμε εμείς που το δημιουργήσαμε”.

Πάντως, το περιοδικό δεν χάνει τελείως το ύφος του. “Θα είναι σέξι, αλλά θα παραμένει ασφαλές για κάποιον που θέλει να το ξεφυλλίσει στη δουλειά του” σημειώνει ο αρχισυντάκτης του Cory Jones, αναφερόμενος περισσότερο στην ηλεκτρονική του μορφή, που ήταν και η πρώτη που “άλλαξε” σε SFW (που σημαίνει ασφαλής για τη δουλειά).

Δεν μπορούμε όμως να μη ζητήσουμε τη δική σου άποψη… εσύ τι λες για την αλλαγή στάσης του περιοδικού;

Πηγή: Huffington Post

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα