Βίντεο: Το συγκινητικό μήνυμα του Θ. Κολυδά στο Δελτίο Καιρού του Mega

Βίντεο: Το συγκινητικό μήνυμα του Θ. Κολυδά στο Δελτίο Καιρού του Mega
Κρίσιμες ωρες για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANEL,καθώς οι μέτοχοι του καναλιού δεν κατέθεσαν σήμερα αίτηση για αδειοδότηση στο ΕΣΡ.Εκτακτο δελτίο στον αέρα και ανακοινώσεις των εργαζομένων που αγωνιούν για την τύχη του σταθμού και των οικογενειών τους σήμερα το μεσημέρι,Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Αντί για τους μετεωρολογικούς χάρτες, το Δελτίο Καιρού ξεκίνησε την Πέμπτη με πλάνα από την αίθουσα σύνταξης του καναλιού

“Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια…”. Με τα λόγια αυτά, ο Θοδωρής Κολυδάς παρουσίασε την Πέμπτη το Δελτίο Καιρού του Mega, εκφράζοντας την αγωνία εκατοντάδων εργαζόμενων για το επικείμενο “μαύρο” στο κανάλι.

Την ίδια ώρα, αντί για τους γνώριμους μετεωρολογικούς χάρτες προβάλλονταν πλάνα από την αίθουσα σύνταξης του Mega, στην οποία παραμένουν με έκδηλη αγωνία οι εργαζόμενοι του Mega.

«Βλέπετε πλάνα από την αίθουσα σύνταξης όπου όλοι περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων μας με τους μετόχους του καναλιού. Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια…τα λέμε όλα από ψυχής όπως και όλα αυτά τα χρόνια λέμε τα δελτία καιρού…», ανέφερε ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Για να συνεχίσει στη συνέχεια την παρουσίαση του Δελτίου Καιρού, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα