Ζαγκόρ #11: Κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου πανελλαδικά!

Ζαγκόρ #11: Κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου πανελλαδικά!
zagor

Το τεύχος #11 του Ζαγκόρ κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου με νέα ιστορία Ζαγκόρ και Τεξ και με το γ' μέρος της ιστορία του Μίστερ Νο.

Συγκεκριμένα, στις 164 σελίδες του περιλαμβάνει:

– Τη νέα ιστορία του Ζαγκόρ με τίτλο Φαντάσματα για τον Ντίγκινγκ Μπιλ (Color Zagor #6, Δεκέμβριος 2017) σε σενάριο S. Marolla και σχέδιο P. Bisi. Ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη βίλα που είναι βυθισμένη κάτω από τη λίμνη Γουέιρ! Ο Ντίγκινγκ Μπιλ είναι πεπεισμένος πως ένας θησαυρός κρύβεται μέσα στη βίλα, η οποία όμως φημολογείται ότι στοιχειώνεται από φαντάσματα!

zagor

– Το γ’ και τελευταίο μέρος της ιστορίας του Μίστερ Νο με τίτλο Ένας νεαρός Αμερικάνος. ο Τζέρι θα δοκιμαστεί για μια ακόμη φορά, βιώνοντας άλλη μια πικρή απογοήτευση!

– Το α’ μέρος της ιστορίας του Τεξ με τίτλο Βαμμένη έρημος (Cartonato Tex #3, Φεβρουάριος 2016) σε σενάριο M. Boselli και σχέδιο A. Stano. Ο Σερίφης Νέλσον βρίσκεται ημιθανής στην βαμμένη έρημο. Έχει πέσει θύμα της συμμορίας του Ερλ Κρέιν, η οποία έχει απαγάγει τη γυναίκα του. Ωστόσο, στο δρόμο των κακοποιών θα βρεθούν ο Τεξ και ο Τάιγκερ Τζακ!

– Τέλος, το καθιερωμένο δισέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου είναι αφιερωμένο στις ευρωπαϊκές εκδόσεις του Batman αλλά και σε δυο κόμικς για τον Οδυσσέα

Το Ζαγκόρ #11 (καθώς και προηγούμενα τεύχη) μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ μέσω του www.mikrosiros.gr ή τηλεφωνικά στο 210-8983824!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα