Μητέρα 15χρονης: Όταν τη βρήκα σφηνωμένη στα βράχια, κατάλαβα ότι έζησε μια φρίκη

Μητέρα 15χρονης: Όταν τη βρήκα σφηνωμένη στα βράχια, κατάλαβα ότι έζησε μια φρίκη

Σε ένα καλό νέο από τους γιατρούς ελπίζει η μητέρα της 15χρονης, αναφέροντας πως είχε δει το μοιραίο απόγευμα έναν άνδρα να κοιτάζει περίεργα τη Μυρτώ

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 15χρονης Μυρτούς που δεν πίστεψε ούτε για μία στιγμή ότι αυτό που συνέβη στην κόρη της ήταν ατύχημα.

“Όταν τη βρήκα στα σφηνωμένη στα βράχια, κατάλαβα ότι το παιδί μου έζησε μια φρίκη. Το μυαλό μου πήγε αμέσως σε έναν νεαρό, μελαμψό, με άσπρο παντελόνι και τιρκουάζ πουκάμισο που είχα δει νωρίτερα στην παραλία”, σημειώνει η μητέρα της 15χρονης Μυρτούς στη Real News της Κυριακής.

Περιγράφοντας τι είχε προηγηθεί τη μοιραία Κυριακή στη Χρυσή Ακτή της Πάρου αναφέρει πως ο 21χρονος Πακιστανός κοίταζε τη 15χρονη νωρίτερα το απόγευμα όταν έκαναν μπάνιο.

“Ταυτόχρονα κοίταζε περίεργα και εμένα, σαν να αναρωτιόταν αν το παιδί είναι μόνο του ή είναι μαζί μου. Προφανώς αργότερα που την είδε μόνη της, την ακολούθησε και της επιτέθηκε”, επισημαίνει.

Με τη Μυρτώ να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η μητέρα της που περιμένει με την ελπίδα να ακούσει ένα καλό νέο από τους γιατρούς.

Η κατάστασή της, όπως αναφέρει, είναι πολύ δύσκολη και οι γιατροί αφήνουν στην οικογένεια ένα μικρό παράθυρο ελπίδας.

“Δεν θέλω κανένα άλλο παιδί να ζήσει το μαρτύριο που έζησε το δικό μου. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την έκδοση του ατυχήματος, αλλά είχα από την αρχή απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία”, τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα