10 προσωπικότητες του εξωτερικού που θα βρεθούν στο Delphi Forum II

Το δεύτερο οικονομικό φόρουμ από τους Δελφούς είναι γεγονός και εντοπίζουμε δέκα προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, που επισκέπτονται την Ελλάδα ως ομιλητές του συνεδρίου

Το συνέδριο στου Δελφούς επιστρέφει, με το Delphi Economic Forum II και 230 ομίλητες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Εκπρόσωποι της εγχώριας, ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής σκηνής, καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες και άνθρωποι που γνωρίζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης θα βρεθούν στους Δελφούς από τις 2 ως τις 5 Μαρτίου.

Πώς θα επηρεάσει το Brexit την παγκόσμια οικονομία, την ΕΕ και ίσως την Ελλάδα; Ποια τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια σκακιέρα μετά την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ; Τα τραπέζια των συζητήσεων θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα, θα δώσουν πολύτιμες πληροφορίες από την εμπειρία τους σε μια σειρά από πόστα ευθύνης και φυσικά θα προτείνουν δράσεις και τομές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αρνητικό οικονομικό και κοινωνικό κλίμα στην Ευρώπη, τη χώρα μας και την ανατολική μεσόγειο γενικότερα.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ορισμένοι προσκεκλημένοι από το εξωτερικό. Άνθρωποι που διετέλεσαν επικεφαλής διεθνών οργανισμών, οικονομικών ινστιτούτων και ευρωπαϊκών και αμερικανικών σχηματισμών για την οικονομία, αλλά και πολιτικές προσωπικότητες που διαδραμάτισαν και εξακολουθούν να επηρεάζουν την ευρωπαϊκή και όχι μόνο πολιτική σκηνή.

Ξεχωρίσαμε δέκα από αυτούς, ο καθένας από τους οποίους δίνει έναν ακόμη τόνο στο φόρουμ και αποτυπώνει με πιο ξεκάθαρο τρόπο την διάσταση της συνάντησης προσωπικοτήτων στους Δελφούς:

Μάθετε περισσότερα στο delphiforum.gr

Μείνετε ενήμεροι από τη σελίδα του φόρουμ στο facebook - https://www.facebook.com/delphiforum

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: 10 σημαντικές πολιτικές συναντήσεις επί σκηνής

Το Delphi Economic Fοroum II με μια ματιά

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Στο επίκεντρο η ανάπτυξη και η έξοδος από την κρίση

ADVERTISING

SHARE: