Ο πιο φουτουριστικός κήπος που έγινε ποτέ. Ο δικός σου

Ο πιο φουτουριστικός κήπος που έγινε ποτέ. Ο δικός σου

Τα αξεσουάρ και τα έπιπλα που θα κάνουν τον εξωτερικό χώρο να δείχνει βγαλμένος από το υπερσύγχρονο μέλλον

Ιδιαίτερο design, πρωτοποριακά χρώματα και φωτισμός και μια μικρή δόση φαντασίας και έμπνευσης μπορούν να κάνουν τη βεράντα ή τον κήπο σαν να… ήρθε από το μέλλον. Ανατρέχουμε στη διαδικτυακή αγορά και βρίσκουμε αντικείμενα, έπιπλα και αξεσουάρ που θα δώσουν αυτό το στίγμα φρεσκάδας στο χώρο. Από το λευκό που ξεχωρίζει ως το βεραμάν της νέας εποχής…

1. Τραπεζάκι ρητίνης Tobago – 319,8€

Σε 2 διαστάσεις: 60×40εκ., 60×65εκ. Το τζάμι περιλαμβάνεται. Το προιόν διατίθεται και φωτιζόμενο με KIT LED 1.

Τραπέζι ιδιαίτερου design το οποίο μπορεί να γίνει και φωτιζόμενο. Ένα ξεχωριστό έπιπλο για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το τραπέζι διατίθεται σε 5 χρώματα: λευκό, σταχτί, πούδρα, ανθρακί και κόκκινο.

2. Καρέκλα Ρητίνης Tahiti Sebra 67 – 197,6€

Το προιόν διατίθεται και φωτιζόμενο με KIT LED 1. Διαστάσεις: 67x71x82

Καρέκλα εξωτερικού αλλά και εσωτερικού χώρου η οποία μπορεί να γίνει και φωτιζόμενη. Η καρέκλα διατίθεται σε 5 χρώματα: λευκό, σταχτί, πούδρα, ανθρακί και κόκκινο.

4. Γάστρα Portorico Vasno 75l – 222.30€

Γλάστρα ρητίνης Portorico Vasno 75l – Διαστάσεις: 75×40εκ. και εσωτερικό 28εκ. Το προιόν διατίθεται στην τιμή 141,70 ευρώ χωρίς φωτισμό και φωτιζόμενο (KIT LED 1).

Μοντέρνες και ταυτόχρονα πρωτότυπες γλάστρες οι οποίες μπορούν να γίνουν και φωτιζόμενες για το σπίτι, το μαγαζί σας ή τον εξωτερικό σας χώρο.Συνδυάστε τες με τα έπιπλα σας και δώστε μία ξεχωριστή διακόσμηση. Η γλάστρα διατίθεται σε 5 χρώματα: λευκό, σταχτί, πούδρα, ανθρακί και κόκκινο.

4. Τραπέζι Ρητίνης Φωτιζόμενο Martinica MRG 60 – 393,9€

Τραπέζι ρητίνης φωτιζόμενο Martinica MRG 60 με βάση Kit Led. Το τζάμι περιλαμβάνεται. Διαστάσεις: 60×92εκ. Τραπέζι φωτιζόμενο ιδιαίτερου design σε σχήμα ποτηριού. Ένα ξεχωριστό έπιπλο για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το τραπέζι διατίθεται σε 5 χρώματα: λευκό, σταχτί, πούδρα, ανθρακί και κόκκινο.

5. Φανάρι κήπου LED ηλιακό – 30,14€

Αλλάζει χρώματα με τηλεκοντρόλ Solar Powered διάμετρος 30cm

 

1. Καρέκλα Sophia SDSK 133 – 180,7€

Διαστάσεις: 46x59x87εκ. Μοντέρνα, πρακτική με ξεχωριστό design καρέκλα για το σπίτι, τον κήπο ή την βεράντα σας. Έπιπλα ξεχωριστά για που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Διατίθεται σε 5 χρώματα: λευκό, σταχτί, πούδρα, ανθρακί και κόκκινο.

2. Ψησταριά Κάρβουνου Landmann Piccolino LD – 69€

Εμαγιέ καπάκι και θόλος καύσης, επιχρωμιωμένη σχάρα ψησίματος και επιχρωμιωμένη κατασκευή πλαισίου, δίσκος εξαερισμού στο καπάκι, Πρόσθετη επιχρωμιωμένη σχάρα-ράφ και Κλίπ απο καουτσούκ που ασφαλίζει το καπάκι για εύκολη και ασφαλή μεταφορά.

Διαστάσεις Προϊόντος: 38 x 41 x 38 cm.

3. Πολυθρόνα ΠΟΥΦ Ridley – 106€

Εξωτερικές διαστάσεις (εκατ) – Μήκος: 80   Βάθος: 70   Ύψος: 67

4. Γλάστρα Τοίχου Cozumel Nonolo 50 – 166,4€

Γλάστρα τοίχου ρητίνης Cozumel Novolo 50 – Διαστάσεις: 50x40x70εκ.Το προιόν διατίθεται και φωτιζόμενο (KIT LED 1).

Μοντέρνες και ταυτόχρονα πρωτότυπες γλάστρες οι οποίες μπορούν να γίνουν και φωτιζόμενες για το σπίτι, το μαγαζί σας ή τον εξωτερικό σας χώρο.Συνδυάστε τες με τα έπιπλα σας και δώστε μία ξεχωριστή διακόσμηση. Η γλάστρα διατίθεται σε 5 χρώματα: λευκό, σταχτί, πούδρα, ανθρακί και κόκκινο.

5. Αιώρα πολυθρόνα υφασμάτινη καμβάς με σχοινί σε εκρού/γκρι χρώμα από την inart – 28€

Διαστάσεις : 100×130εκ. Χαλάρωση και απόλαυση με μοναδικές αιώρες από την inart. Κήπος και βεράντα θα γίνουν οι αγαπημένοι σας χώροι για τις προσωπικές σας στιγμές  ηρεμίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα