Αλεξιάδης: Η Ελλάδα πλέον φέρνει καλές ειδήσεις

Ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς για την αποτίμηση του έργου των ελεγκτικών αρχών και των δικαστικών αρχών για την πάταξη της διαφθοράς τους τελευταίους 15 μήνες, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς για την αποτίμηση του έργου των ελεγκτικών αρχών και των δικαστικών αρχών για την πάταξη της διαφθοράς τους τελευταίους 15 μήνες, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η φορολογία είναι μεν υψηλή, ωστόσο "η κυβέρνηση κληρονόμησε φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ"

Χθες όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με την Ελλάδα. Η Ελλάδα πλέον φέρνει καλές ειδήσεις, δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Τονίζοντας ότι πρέπει να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα, ανέφερε ότι "οι δείκτες της οικονομίας πάνε πολύ καλά όπως και η έξοδος στις αγορές".

"Αυτό απαντά και στην κριτική της αντιπολίτευσης", συμπλήρωσε. Για τη φορολογία είπε ότι "είναι υψηλή", αλλά διευκρίνισε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ κληρονόμησε φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ". Τέλος, ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι "ο προϋπολογισμός έχει ταξικό πρόσημο".

ADVERTISING

SHARE: