Έρχεται το τζακ ποτ των 9 εκ. ευρώ από την λοταρία αποδείξεων

Αποδείξεις.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αποδείξεις. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η δεύτερη φορολοταρία έρχεται παραμονές Χριστουγέννων και αφορά στις συναλλαγές που έγιναν τον Σεπτέμβριο

Μέχρι και τις 22 του μήνα έχει προγραμματιστεί το τζακ ποτ της λοταρίας αποδείξεων από την οποία 9.000 τυχεροί θα μοιραστούν 9 εκ. ευρώ.

Προϋπόθεση θα είναι το ΥΠΟΙΚ να συγκεντρώσει εγκαίρως από τις τράπεζες τα στοιχεία των συναλλαγών που έχουν γίνει από την αρχή μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Από χθες άρχισαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των πρώτων 1.000 τυχερών της πρώτης κλήρωσης τα έπαθλα της κλήρωσης της 30ης Νοεμβρίου με βάση τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τον Οκτώβριο.

Αν δεν έχουμε νέα αναβολή λόγω έλλειψης στοιχείων οι φορολογούμενοι μπορούν να δουν τον αριθμό των λαχνών με τους οποίους θα συμμετέχουν στη λοταρία αποδείξεων από την ειδική μερίδα που έχει η ΑΑΔΕ στην σελίδα της (www.aade.gr) με την ονομασία «δημόσιες κληρώσεις» χρησιμοποιώντας τους κωδικούς εισόδου στο Taxisnet.

Ως γνωστό ο αριθμός των λαχνών του κάθε φορολογούμενου εξαρτάται από τις μηνιαίες δαπάνες που έχει κάνει ο φορολογούμενος με την χρήση πλαστικού χρήματος και e-banking ως εξής

- Για συναλλαγές έως 100 ευρώ θα δίνεται στον φορολογούμενο, 1 λαχνός για κάθε ένα 1 ευρώ άρα 100 λαχνοί

- Για τις επιπλέον συναλλαγές μέχρι 400 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 2 ευρώ. Δηλαδή για συναλλαγές 500 ευρώ το μήνα ο φορολογούμενος θα δικαιούται 300 λαχνούς.

- Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 3 ευρώ. Άρα κάποιος με 950 ευρώ συναλλαγών θα πάρει 100 λαχνούς για τα πρώτα 100 ευρώ, 200 λαχνούς για τα επιπλέον τετρακόσια και 150 λαχνούς για τα τελευταία 450 ευρώ. Συνεπώς θα συμμετέχει στην κλήρωση με συνολικά 450 λαχνούς.

- Για το υπερβάλλον ποσό, δηλαδή συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ. Για μηνιαίες ηλεκτρονικές συναλλαγές 1.500 ευρώ ο φορολογούμενος θα λάβει 591 λαχνούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπανάτσιου: Η λοταρία κίνητρο για ηλεκτρονικές πληρωμές

Δείτε βήμα-βήμα αν κερδίσατε στην λοταρία αποδείξεων

Πότε θα καταβληθούν τα 1.000 ευρώ στους νικητές της λοταρίας αποδείξεων

ADVERTISING

SHARE: