Μπακαλέξης: Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο ΕΦΚΑ δεν καταστράφηκε

Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, από την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο, την γενική γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Στέλλα Βρακά και τον διοικητή του ΕΦΚΑ Αθανάσιο Μπακαλέξη(φωτό), την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2016, στο υπουργείο Εργασίας.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ, από την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιο Πετρόπουλο, την γενική γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Στέλλα Βρακά και τον διοικητή του ΕΦΚΑ Αθανάσιο Μπακαλέξη(φωτό), την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2016, στο υπουργείο Εργασίας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα χορηγούνται συντάξεις σε 3-4 μήνες, υποστήριξε στην εκπομπή "Η φυλή των φίλων" ο διοικητής του ΕΦΚΑ

"Κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο ΕΦΚΑ δεν καταστράφηκε αλλά είναι πλεονασματικός". Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη "Φυλή των φίλων" ο διοικητής του Οργανισμού Θανάσης Μπακαλέξης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για πλασματικό πλεόνασμα, εξαιτίας της μη απονομής συντάξεων.

Όπως σημείωσε το έγγραφο αναφορικά με την εργασία τα σαββατοκύριακα επιβεβαιώνει ότι ζήτησε να δουλέψουν οι υπηρεσίες και το Σαββατοκύριακο, ώστε να μειωθεί ο χρόνος για την απονομή συντάξεων. Ο κ. Μπακαλέξης σημείωσε ότι έως το τέλος του χρόνου θα έχουν εκδοθεί πάνω από τις μισές κύριες συντάξεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δίνουμε συντάξεις σε 3-4 μήνες είπε και πρόσθεσε ότι ο ΕΦΚΑ είναι μια μεγάλη υπόθεση και αντί να τον χτυπούν, πρέπει να τον στηρίξουν όλοι, γιατί αφορά τους ασφαλισμένους και όχι την κυβέρνηση.

ADVERTISING

SHARE: