Φορολογικές διευκολύνσεις για τους πληγέντες της Σαμοθράκης

Φορολογικές διευκολύνσεις για τους πληγέντες της Σαμοθράκης

Αναστέλλονται μέχρι τις 26/3/2018 οι πληρωμές βεβαιωμένων οφειλών στην εφορία για όσους έχουν κατοικία ή επαγγελματική έδρα στο νησί

Την παράταση πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2018 για τους κατοίκους και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Σαμοθράκη, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ως μέτρο ανακούφισης απ' τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Ειδικότερα, με βάση τη σχετική απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου, παρατείνονται μέχρι και την 26η Μαρτίου 2018 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις ΔΟΥ/Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και των νομικών προσώπων και οντοτήτων, που έχουν την κύρια κατοικία ή την κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο δήμο Σαμοθράκης της Π.Ε . Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που λήγουν ή έληξαν από την 26.9.2017 έως και την 26.3.2018.

Έως την ίδια ημερομηνία (26/3/2018) και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων των ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.

Αναστέλλεται μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2018 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπροθέσμων οφειλών μέχρι τις 26.9.2017, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σπίρτζης: Άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης στη Σαμοθράκη

Χρ. Μέτιος: 'Σημασία τώρα έχει να ξαναλειτουργήσει η Σαμοθράκη'

Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στη Σαμοθράκη

ADVERTISING

SHARE: