Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2018

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ//Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ//Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός των προγραμμάτων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης

Στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2018.

Ο κ. Χουλιαράκης τόνισε ότι πρόκειται για τον «τελευταίο προϋπολογισμό των προγραμμάτων» ενόψει δηλαδή της εξόδου από το Μνημόνιο. Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών διαβεβαίωσε ότι ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2018 θα είναι εντός στόχων.

«Μέχρι να κατατεθεί ο Κρατικός Προϋπολογισμός ελπίζω να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές προβλέψεις και πρόνοιες» ευχήθηκε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

ADVERTISING

SHARE: