ΝΔ: Η απόφαση του ΚΑΣ υπονομεύει την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό

ΝΔ: Η απόφαση του ΚΑΣ υπονομεύει την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό

Επίθεση στην κυβέρνηση για παλινωδίες εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας ότι η χθεσινή απόφαση του Κ.Α.Σ, η σύνθεση του οποίου αποτελεί επιλογή της Κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης.

Αρνητικά αξιολογούν στη ΝΔ την απόφαση του ΚΑΣ να κηρύξει τα 300 στρέμματα από τη συνολική έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ως αρχαιολογικό χώρο, καθώς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνουν να εννοηθεί ότι η εξέλιξη αυτή θέτει πρόσθετα εμπόδια στην απρόσκοπτη υλοποίηση της επένδυσης.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας τόνισε χαρακτηριστικά ότι η απόφαση του ΚΑΣ «η σύνθεση του οποίου είναι επιλογή της κυβέρνησης δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παλινωδίες» που «υπονόμευση» «ενός τόσο σημαντικού έργου για την Αττική και για ολόκληρη την Ελλάδα».

Αναλυτικά η δήλωση Κικίλια:

« Οι παλινωδίες της Κυβέρνησης και στο θέμα της συμφωνημένης επένδυσης του Ελληνικού συνεχίζονται.

Μιας επένδυσης που στοχοποιήθηκε και πολεμήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του, παρά το γεγονός ότι δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας και συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται.

Να συνειδητοποιήσει ότι, με τη λογική του, ούτε επενδύσεις μπορούν να γίνουν, ούτε ο πολιτιστικός μας πλούτος να προστατευτεί αποτελεσματικά. Δεν μπορούμε να πάμε μακριά με αυτά τα μυαλά.

Οι επενδύσεις απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως ασφάλεια Δικαίου για να προχωρήσουν.

Η χθεσινή απόφαση του Κ.Α.Σ., η σύνθεση του οποίου αποτελεί επιλογή της Κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης.

Στέλνει εντελώς λάθος μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να πράξει τα αυτονόητα.

Να τιμήσει τις δεσμεύσεις της και να σταματήσει να υπονομεύει με τις επιλογές της την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για την Αττική και για ολόκληρη την Ελλάδα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα