Ντόχα – Μύκονος απευθείας με Qatar Airways 

Ντόχα – Μύκονος απευθείας με Qatar Airways 

Η αεροπορική εταιρεία από το Κατάρ συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα

Κι ενώ περιμένουμε η Qatar Airways να ξεκινήσει απευθείας συνδέσεις της Ντόχα με τη Θεσσαλονίκη, στις 27 Μαρτίου 2018, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή), έχοντας βέβαια τρεις καθημερινές συνδέσεις της Αθήνας με την πρωτεύουσα του Κατάρ, μόλις ανακοίνωσε ότι τρίτος προορισμός στην Ελλάδα θα είναι η Μύκονος. Μάλιστα, η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2018.

Η Μύκονος, νησί του Αιγαίου στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων, είναι διάσημη για τα λευκά σπίτια και τα εκπληκτικά τιρκουάζ νερά της. Με την κοσμοπολίτικη και ζωντανή της ατμόσφαιρα, το νησί αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κάποιος το Island-hopping για τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελλάδα.  

«Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που ξεκινά απευθείας πτήσεις για το νησί. Η κεντρική θέση της Μυκόνου στις Κυκλάδες την καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή διακοπών. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την άνεση της απευθείας πτήσης σε αυτό το συναρπαστικό νησί το καλοκαίρι,» επισημαίνει ο Group Chief Executive της Qatar Airways, Akbar Al Baker

Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αεροσκάφοςAirbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Επίσης, με ίδιο αεροσκάφος και ίδια χωρητικότητα, θα πραγματοποιούνται και οι πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα θα απολαύσουν απαράμιλλη εξυπηρέτηση πέντε αστέρων, τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και εν πτήσει, έχοντας πρόσβαση στο Oryx One, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της QatarAirways, που προσφέρει τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική, παιχνίδια και πολλά ακόμη.   

Εξάλλου, για το 2018 η Qatar Airways έχει προσθέσει στο παγκόσμιο δίκτυό της την Καμπέρα της Aυστραλίας και το Κάρντιφ της Βρετανίας, ενώ πρόσφατα έβαλε στο δίκτυο το Κίεβο και το Δουβλίνο.

Η Qatar Airways κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax, ενώ έχει βραβευτεί στα «World’s Best Business Class», ως «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο».

Πρόγραμμα πτήσεων:

30 Μαΐου – 22 Ιουλίου και 05-30 Σεπτεμβρίου:

Τετάρτη

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 07:05 άφιξη 12:00

Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 13:00 άφιξη 17:40

Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00

Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40

25 Ιουλίου – 02 Σεπτεμβρίου:

Τετάρτη

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 07:25 άφιξη 12:20

Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 13:20 άφιξη 18:00

Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00

Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα