Ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ έβγαλε τα εκατομμύρια στο εξωτερικό

Ημερίδα απο τον  χρηματιστηριακό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  με θέμα :«Ανακεφαλαιοποίηση  των Τραπεζών- Το μέλλον της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου- Επιπτώσεις στην Οικονομία και την Κοινωνία»,  Πέμπτη 19 Ιουλίου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ημερίδα απο τον χρηματιστηριακό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με θέμα :«Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών- Το μέλλον της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου- Επιπτώσεις στην Οικονομία και την Κοινωνία», Πέμπτη 19 Ιουλίου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) ASSOCIATED PRESS

Αποκαλύφθηκε το όνομα του στελέχους της ΑΤΕ που έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό. Τι δήλωσε (Vid)

Ο πρώην Διοικητής της ΑΤΕ κ. Θ. Παντελάκης είναι το στέλεχος της τράπεζας, που έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Την καταγγελία ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής είχε βγάλει σε τράπεζες του εξωτερικού το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ είχε κάνει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, με δήλωσή του στη Real News, ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, Θ. Παντελάκης αποκάλυψε ότι τα χρήματα ήταν δικά του και το ποσό δεν ήταν 10, αλλά 8 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Παντελάκη, πρόκειται για νόμιμα χρήματα, τα οποία είναι δηλωμένα και φορολογημένα και αποτελούν μέρος της οικογενειακής περιουσίας το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί.

Επίσης, διευκρινίζει ότι τα χρήματα βγήκαν στο εξωτερικό, για να πραγματοποιηθεί αγορά, κάτι που φαίνεται και από την κίνηση λογαριασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βόμβα Προβόπουλου: Στέλεχος της ΑTE έβγαλε 10.000.000 ευρώ στο εξωτερικό

O Διοικητής της ΑτΕ που έβγαλε ''έξω'' τα 8 εκατ.

ADVERTISING

SHARE: