Οικονομολόγος της UniCredit Bank: Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να οργανώσει ούτε ένα μπάρμπεκιου!

Οικονομολόγος της UniCredit Bank: Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να οργανώσει ούτε ένα μπάρμπεκιου!

Η Ελλάδα δεν μπορεί να οργανώσει καλά καλά ένα μπάρμπεκιου, πόσω μάλλον να εισάγει ένα εθνικό νόμισμα!, δήλωσε καυστικά ο επικεφαλής οικονομολόγος στην UniCredit Bank, Έρικ Νίλσεν, μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg (Vid)

Ιδιαίτερα καυστικός με την ελληνική κυβέρνηση ήταν ο επικεφαλής οικονομολόγος στην UniCredit Bank, Έρικ Νίλσεν, ο οποίος, μιλώντας για την διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές στην τηλεόραση του Bloomberg, είπε πως "η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να οργανώσει ούτε ένα μπάρμπεκιου!".

Όπως είπε χαρακτηριστικά," η Ελλάδα δεν μπορεί να οργανώσει καλά καλά ένα μπάρμπεκιου, πόσω μάλλον να εισάγει ένα εθνικό νόμισμα", ενώ συμπλήρωσε: "Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι διαθέτουν την πολιτική ή την τεχνική δυνατότητα να περάσουν σε δικό τους νόμισμα. Το χρήμα χρειάζεται το αγαθό της εμπιστοσύνης, και δεν νομίζω ότι έχουν την εμπιστοσύνη του πληθυσμού της χώρας".

"Το Grexit κινδυνεύει να οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομικό χάος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Έρικ Νίλσεν, προβλέποντας ωστόσο ότι θα υπάρξει συμφωνία αλλά δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά το πότε.

"Οι άνθρωποι (σ.σ. δανειστές) έχουν πραγματικά απηυδήσει με αυτό. Ποτέ δεν έχω δει κάτι τόσο εντελώς γελοίο, μιλώντας ειλικρινά, από μια χώρα οφειλέτη", σημείωσε.

πηγή φωτογραφίας: epirusgate

ADVERTISING

SHARE: