Παπανάτσιου: Δεν είναι ο Σόιμπλε η μόνη δύναμη στην Ευρώπη

Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών "Υποχρεωτικός έλεγχος των ετήσιων και των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, δημόσια εποπτεία επί του ελεγκτικού έργου και λοιπές διατάξεις", την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών "Υποχρεωτικός έλεγχος των ετήσιων και των ενοποιημένων χρηματοοικονομικών καταστάσεων, δημόσια εποπτεία επί του ελεγκτικού έργου και λοιπές διατάξεις", την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι είπε η υφυπουργός Οικονομικών για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την μη μείωση του αφορολόγητου (Vid)

“Μπορούμε και μόνοι μας να λύσουμε τα θέματά μας” είπε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας το πρωί του Σαββάτου σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η κ. Κ.Παπανάτσιου τόνισε πως “ο Σόιμπλε δεν είναι η μόνη δύναμη της Ευρώπης, καθώς υπάρχουν και άλλοι”, ενώ για την ΕΕ σημείωσε ότι “πρέπει να δώσει ένα τέλος στα προβλήματά της”.

Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, η κ. Παπανάτσιου επανέλαβε την δέσμευση της κυβέρνησης ότι κάποια στιγμή ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί” και πρόσθεσε πως «δεν έχει να φοβάται κανένας που έχει πάρα πολύ λίγα χρήματα”.

Παράλληλα, η υφυπουργός ήταν κατηγορηματική ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση του αφορολόγητου, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι το ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γερμανικός Τύπος: Κίνηση τακτικής οι δηλώσεις Σόιμπλε περί ΔΝΤ

Σόιμπλε προς ΕΚΤ: Τερματίστε την πολιτική ποσοτικής χαλάρωσης

ADVERTISING

SHARE: