Παπανάτσιου: Θα πιάσουμε και πάλι τους στόχους του προϋπολογισμού

Παπανάτσιου: Θα πιάσουμε και πάλι τους στόχους του προϋπολογισμού

Η υφυπουργός Οικονομικών τόνισε στη Βουλή ότι η απόκλιση των 2,3 δισ. ευρώ στα έσοδα του ενιαμήνου δεν αποτελεί υστέρηση αλλά ταμειακό ζήτημα. Καταλόγισε «καταστροφολογία» στην αντιπολίτευση

Απαντήσεις και στη Βουλή σχετικά με την απόκλιση των 2,3 δις ευρώ στα έσοδα του προϋπολογισμού έδωσε το υπουργείο Οικονομικών μέσω της υφυπουργού Κατερίνα Παπανάτσιου διαβεβαιώνοντας ότι ο προϋπολογισμός θα εκτελεστεί κανονικά.

«Θα πιάσουμε και αυτή τη φορά τους στόχους. Για τρίτη χρονιά» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής η κυρία Παπανάτσιου απαντώντας στο βουλευτή της ΝΔ, Κώστας Κατσαφάδο που αναφέρθηκε με ανησυχία στοιχεία της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού.

«Κάθε φορά που έχουμε καινούργια στοιχεία αρχίζουμε πάντα την καταστροφολογία» είπε η κυρία Παπανάτσιου και σημείωσε ότι η απόκλιση 2,3 δις της περιόδου Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί υστέρηση εσόδων ούτε δημιουργεί πρόβλημα στον προϋπολογισμό. «Είναι ταμειακό πρόβλημα που έχει να κάνει με τις πληρωμές των ληξιπροθέσμων και δεν έχει να κάνει με τον προϋπολογισμό» ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα