Πότε θα καταβληθούν τα 1.000 ευρώ στους νικητές της λοταρίας αποδείξεων

Πότε θα καταβληθούν τα 1.000 ευρώ στους νικητές της λοταρίας αποδείξεων
Συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για συνέχιση εξέτασης νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονιμικών. Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με τους νικητές της λοταρίας αποδείξεων της ΑΑΔΕ και ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δυο επιπλέον κληρώσεων μέσα στον Δεκέμβριο

Από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου θα μπουν στους λογαριασμούς των τυχερών της πρώτης λοταρίας αποδείξεων της ΑΑΔΕ τα 1.000 ευρώ στους 1.000 που κληρώθηκαν χθες, Πέμπτη.

Όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ1, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, την επόμενη εβδομάδα θα αποδοθούν τα ποσά από τη φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών για τον μήνα Οκτώβριο 2017 που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, από την ΑΑΔΕ.

Οι τυχεροί οφείλουν να προβούν στη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) που επιθυμούν να γίνει η καταβολή, μέσω του λογαριασμού τους στο Taxisnet.

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη, μικρή κλήρωση (για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου) καθώς μέχρι τα μέσα του ίδιου μήνα, θα γίνει και η κλήρωση για τα περίπου 10.000.000 ευρώ που θα αποδοθούν (σε περίπου 10.000 τυχερούς) από τις κληρώσεις των προηγούμενων 10 μηνών του έτους που δεν πραγματοποιήθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα