Πρόεδρος επιτροπής κεφαλαιαγοράς: Ανάπτυξη και χωρίς επενδύσεις

Συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, επί των Ετήσιων Εκθέσεων (2014 και 2015) της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ακρόαση του Προέδρου Χαράλαμπου Γκότση, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, επί των Ετήσιων Εκθέσεων (2014 και 2015) της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ακρόαση του Προέδρου Χαράλαμπου Γκότση, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

«Σήμερα, κανείς δεν μιλάει για ρίσκο, κανείς δεν μιλά για πολιτική αβεβαιότητα ή Grexit» επισήμανε ο Χαράλαμπος Γκότσης.

Την εκτίμηση ότι μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και χωρίς να υπάρχουν απαραίτητα επενδύσεις, τονίζοντας ότι «η αβεβαιότητα έχει φύγει από τη χώρα» εξέφρασε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης.

Όπως εξήγησε, σήμερα, κανείς δεν μιλάει για ρίσκο, κανείς δεν μιλά για πολιτική αβεβαιότητα ή Grexit και σημείωσε ότι «υπάρχουν επιχειρήσεις σε αδράνεια ή μειωμένη δραστηριότητα και μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη έστω και αν δεν γίνουν επενδύσεις».

Τέλος, ο κ. Γκότσης, τόνισε ότι «το ΔΝΤ πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση του», ενώ αναφερόμενος στην αξιολόγηση, είπε πως «πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί λόγω της προηγούμενης εμπειρίας».

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ομολογία ΔΝΤ: Έκρηξη ανάπτυξης στην Ελλάδα

ADVERTISING

SHARE: