Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς: Πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις

Ο Χαράλαμπος Γκότσης, Πρόεδρος της Κεφαλαιοαγοράς στην ομιλία του στην Ημερίαδα της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς με τίτλο " MiFID II- MiFIR Αναγκαίες προσαρμογές στο νέο περιβάλλον". Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος)
Ο Χαράλαμπος Γκότσης, Πρόεδρος της Κεφαλαιοαγοράς στην ομιλία του στην Ημερίαδα της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς με τίτλο " MiFID II- MiFIR Αναγκαίες προσαρμογές στο νέο περιβάλλον". Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Ο Χαράλαμπος Γκότσης τόνισε ότι «η αβεβαιότητα απομακρύνεται πάνω από την αγορά» και «όλα δείχνουν πως η οικονομία θα ανακάμψει»

Την πεποίθηση ότι οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς πάνε καλά σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Τόνισε ότι «η αβεβαιότητα απομακρύνεται πάνω από την αγορά» και «όλα δείχνουν πως η οικονομία θα ανακάμψει», αλλά σημείωσε ότι «χρειάζονται και επενδύσεις.

Πρόσθεσε ότι εκτός από τις λεγόμενες εμβληματικές - Ελληνικό, Σκουριές- υπάρχουν και εκείνες που γίνονται αθόρυβα, αλλά δεν φτάνουν.

Τέλος, ο κ. Γκότσης επισήμανε την ανάγκη επίλυσης των κόκκινων δανείων ώστε οι επιχειρήσεις να προχωρήσουν χωρίς βάρη.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ADVERTISING

SHARE: