Στο Παρίσι σε αναζήτηση μετόχων η ηγεσία της Attica Bank

Έκτακτη Γενικλή Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Αττικής την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Έκτακτη Γενικλή Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Αττικής την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Σειρά επαφών τόσο στη γαλλική πρωτεύουσα όσο και στη Νέα Υόρκη θα έχει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης

Στο Παρίσι μεταβαίνει ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης συνοδευόμενος από στελέχη της τράπεζας, όπου θα έχει συζητήσεις με χρηματοπιστωτικούς φορείς και με τον σύμβουλο της τράπεζας, την Rothschild, με σκοπό τη διερεύνηση συμμετοχής πιθανών ενδιαφερομένων στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank.

Στη συνέχεια ο κ. Ρουμελιώτης θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συναντήσεις με αμερικανικά θεσμικά χαρτοφυλάκια και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς με στόχο την απ’ ευθείας ενημέρωσή τους για τα σχέδια της τράπεζας.

Επίσης, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ ο κ. Ρουμελιώτης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και με εκπροσώπους διεθνών ιδρυμάτων και οργανισμών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Attica Bank να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με άλλους χρηματοοικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς φορείς.

ADVERTISING

SHARE: