Βαρουφάκης: Δεν ισχύει συμφωνία για πρωτογενές πλεόνασμα 1%

Βαρουφάκης: Δεν ισχύει συμφωνία για πρωτογενές πλεόνασμα 1%
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης απαντά σε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλη την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει δημοσιονομικά ασυνεπείς και μισανθρωπικές συμφωνίες, ανέφερε ο Γ. Βαρουφάκης από τη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη (Vid)

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για πρωτογενές πλεόνασμα 1% ,δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη.

«Η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει «δημοσιονομικά ασυνεπείς και μισανθρωπικές συμφωνίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης κάνοντας ταυτόχρονα λόγο και για «χαλκείο των Βρυξελλών».

«Δεν υπήρξε μέρα που η Wall Street Journal, οι Financial Times, το χαλκείο των Βρυξελλών να μην μιλά για Grexit».Κάνουμε διαπραγμάτευση και ο λαός και η Βουλή είναι στο σκοτάδι. Θεωρείτε casus belli να επικοινωνήσουμε στη χώρα μας αυτά που συζητούνται. Κάποιες φορές που το κάναμε έχει θεωρηθεί ότι ουσιαστικά διακόψαμε τις διαπραγματεύσεις», επεσήμανε ο κ. Βαρουφάκης.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης κατηγόρησε την κυβέρνηση για αλλοπρόσαλλη πολιτική που έχει αποτύχει και δεν υπάρχει πλέον καμία αξιοπιστία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα