Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για τη Δάφνη: Η κλήρωση έγινε, το αποτέλεσμα δεν υλοποιήθηκε

Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για τη Δάφνη: Η κλήρωση έγινε, το αποτέλεσμα δεν υλοποιήθηκε
Στιγμιότυπα απο την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Υμηττού/Δαφνης. Στην παρέλαση έλαβε μέρος με το 6ο δημοτικό Δάφνης ο Αμίρ από το Αφγανιστάν. (EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος) eurokinissi

Παρά το περιστατικό το Υπουργείο τονίζει πως η Πολιτεία εγγυάται την ισότιμη μεταχείριση όλων των μαθητών

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό σε δημοτικό σχολείο της Δάφνης όπου ένας 11χρονος από το Αφγανιστάν αν και είχε κληρωθεί δεν κράτησε τελικά τη σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό ενώ τονίζει πως το ζήτημα θα εξεταστεί βάσει της σχετικής θεσμικής διαδικασίας ώστε να υπάρξουν απατήσεις.

“Το ΥΠΠΕΘ επιβεβαιώνει ότι στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης έγινε κλήρωση για τον ορισμό σημαιοφόρου σύμφωνα με όσα ορίζονται από τη νομοθεσία. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν υλοποιήθηκε. Το ζήτημα εξετάζεται βάσει της σχετικής θεσμικής διαδικασίας και θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Η Πολιτεία εγγυάται την ισότιμη μεταχείριση όλων των μαθητών. Συγχαίρουμε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές που πανελλαδικά τίμησαν με άψογο τρόπο την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα