Νέα συνεργασία για το Athens Tech College και την Code.Hub

Νέα συνεργασία για το Athens Tech College και την Code.Hub

Το Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers.

Tο Athens Tech College το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα προσανατολισμένο σε σπουδές πληροφορικής & τεχνολογίας, αναπτύσσει περαιτέρω το δίκτυο των συνεργατών του, δημιουργώντας νέα αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Code.Hub για τα hands-on & upskilling εκπαιδευτικά προγράμματα με θεματικές ενότητες που αφορούν τον κώδικα και τον προγραμματισμό.

Το Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers. Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα του Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα.

Το Code.Hub δημιουργεί αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την πιστοποίηση από το πρώτο τεχνολογικό ίδρυμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση στις σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας.

Η νέα συνεργασία δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του κολεγίου καθώς και σε εξωτερικούς ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες και να έρθουν πιο κοντά με την αγορά εργασίας.

ADVERTISING

SHARE: