Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε Data Science από το Deree από τον Σεπτέμβριο

Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε Data Science από το Deree από τον Σεπτέμβριο

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ακαδημαϊκή έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας.

H άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της εποχής για αξιοποίηση των Big Data.

Δυναμικά ξεκινά η νέα ακαδημαϊκή χρονιά για τα μεταπτυχιακά του Deree, που προσθέτει ένα ακόμα όπλο στην ήδη ισχυρή φαρέτρα του, το Data Science (Επιστήμη Δεδομένων), το οποίο ξεκινά τα μαθήματά του στις 25 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Deree συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ακαδημαϊκή έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης και τη σύνδεση με την αγορά εργασίας. Εκπροσωπούν τέσσερις σύγχρονους τομείς: Επικοινωνία, Ψυχολογία, Εκπαίδευση (TESOL) και Data Science και οδηγούν σε 6 ξεχωριστά διπλώματα.

Το μεταπτυχιακό σε Data Science είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο πρόγραμμα που προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην επιστήμη των Big Data. Στη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές αποκτούν τα εφόδια και τις δεξιότητες ώστε να σταδιοδρομήσουν ως επαγγελματίες στην Τεχνολογία Πληροφορικής (IT), μέσα από έναν θεωρητικό και πρακτικό συνδυασμό εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Επιστήμης Υπολογιστών, Στατιστικής και Business Information. Oι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται μεγάλους όγκους και διαφορετικούς τύπους δεδομένων όπως: δεδομένα συναλλαγών, δεδομένα κειμένων και εικόνες, ώστε να είναι σε θέση να τα μετατρέπουν σε πληροφορίες, λύσεις και εργαλεία, που θα ενισχύσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους πανεπιστημιακών ή κολεγιακών σχολών Πληροφορικής, Πολυτεχνικών σχολών, σχολών Οικονομικών και Θετικών Επιστημών, ή σε επαγγελματίες του κλάδου της Πληροφορικής που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις και να αυξήσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές στην Επιστήμη Δεδομένων. Το πρόγραμμα είναι επίσης κατάλληλο για αποφοίτους άλλων γνωστικών αντικειμένων, όπως Business ή Κοινωνικές Επιστήμες. Τα εφόδια και η εμπειρία που προσφέρονται μέσω του προγράμματος δημιουργούν προοπτικές εργασίας σε μια εποχή όπου η ζήτηση για επαρκείς γνώστες Data Science αυξάνεται παγκοσμίως. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να στελεχώσουν θέσεις όπως Business Data Analyst, Data Engineer, Data Scientist και Big Data Engineer. Επίσης, μπορούν να απασχοληθούν σε εταιρείες που ειδικεύονται σε τεχνολογίες πληροφορικής, χρηματοοικονομικών, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες λιανικού εμπορίου, startups κ.ά.

Το πρόγραμμα αποτελείται από έναν κύκλο 12 μαθημάτων, στο τέλος του οποίου οι σπουδαστές επιλέγουν ανάμεσα σε δύο κατευθύνσεις: την επαγγελματική, η οποία οδηγεί σε επαγγελματική πιστοποίηση SAS και εργασία πάνω σε project σε κάποιον οργανισμό, ή την ερευνητική, η οποία προσφέρεται για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια ή απασχόληση στα τμήματα έρευνας μεγάλων οργανισμών.

Οι ενδιαφερόμενοι για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 600 2208 ή [email protected].

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα