Πανελλήνιες 2015: Αυλαία με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Στο υπουργείο Παιδείας ο Τσίπρας

Πανελλήνιες 2015: Αυλαία με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Στο υπουργείο Παιδείας ο Τσίπρας
Υποψήφιοι περιμένουν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων στο 1ο Λύκειο Λάρισας την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) Eurokinissi

Ολοκληρώνονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας". Στο υπουργείο Παιδείας ο πρωθυπουργός

Με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας” ολοκληρώνονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β’).

Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από τις 15 έως και τις 26 Ιουνίου.

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις όλων των μαθημάτων στην ειδική κατηγορία του NEWS 247

Στο υπουργείο Παιδείας ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μετά την υποδοχή του, θα κατευθυνθεί στον χώρο απ’ όπου γίνεται η μετάδοση των θεμάτων.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο γραφείο του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα