Πανελλήνιες 2015: Οι απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Πανελλήνιες 2015: Οι απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής Παιδείας

Δυσκολότερα σε σχέση με πέρυσι τα θέματα στη Βιολογία, όπως και τα Μαθηματική. Για καλά προετοιμασμένους το Δ θέμα και τα υπο-ερωτήματα. Αναλυτικά οι απαντήσεις

Στα μαθήματα Γενικής Παιδείας της Βιολογίας, της Φυσικής, των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Ιστορίας εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2015. Οι 105.000 υποψήφιοι διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε τι θέματα “έπεσαν”  σε όλα τα μαθήματα των Πανελλαδικών.

Στη Βιολογία τα θέματα κρίθηκαν περισσότερο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι στην απόδοση της θεωρίας, περισσότερο τεχνικά – καθώς είχαν πολλά προγράμματα και αντιστοιχήσεις – και περισσότερες πράξεις από όσο είχαν συνηθίσει οι υποψήφιοι. Για καλά προετοιμασμένους κρίθηκε το Δ’ θέμα.

Το NEWS 247 σε συνεργασία με το φροντιστήριο ” Στόχος σάς μεταδίδει τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Οι πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Όσον αφορά στο μάθημα της Βιολογίας, εκπαιδευτικοί και φροντιστές σχολιάζουν ότι “συγκριτικά με πέρυσι, Βιολογία και Μαθηματικά ήταν φέτος δυσκολότερα”. Συγκεκριμένα,. στη Βιολογία τα μαθήματα κρίθηκαν περισσότερο απαιτητικά στην απόδοση κτης θεωρίας, περισσότερο τεχνικά -καθώς είχαν πολλά προγράμματα και αντιστοιχήσεις – και απαιτούσαν περισσότερες πράξεις απ’ όσες είχαν συνηθίσει οι υποψήφιοι.

Οι απαντήσεις στην Ιστορία Γενικής Παιδείας

Οι απαντήσεις στη Φυσική Γενική Παιδείας

Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα