Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών

Υποψήφιοι περιμένουν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων στο 1ο Λύκειο Λάρισας την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Υποψήφιοι περιμένουν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων στο 1ο Λύκειο Λάρισας την Δευτέρα 18 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Με την εξέταση σε ειδικά μαθήματα συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2015. Διαβάστε τι έπεσε στο μάθημα των Αγγλικών. Πώς συνεχίζεται το πρόγραμμα και ποια μαθήματα ακολουθούν. Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες 2015 των ειδικών μαθημάτων, με τους υποψηφίους να εξετάζονται στο μάθημα των Αγγλικών.

Σειρά έχουν το Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, αύριο και μεθαύριο, αντίστοιχα, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και των Ισπανικών.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι προγραμματισμένες οι εξετάσεις Αρμονίας, τη Δευτέρα, 22/6 και Ελέγχου Μουσικών Ικανοτήτων, την Τρίτη, 23/6.

Το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24/6, με την εξέταση στα Γερμανικά και τα Ιταλικά.

Εξάλλου, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών αναμένεται να βγουν την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή μηχανογραφικού, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους υποψηφίους μέχρι και την Τρίτη, 7 Ιουλίου.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στα Αγγλικά, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια " Στόχος".

ADVERTISING

SHARE: