Πανελλήνιες 2017: Στη Βιολογία διαγωνίζονται οι υποψήφιοι στα Ενιαία Λύκεια

Πανελλήνιες 2017: Στη Βιολογία διαγωνίζονται οι υποψήφιοι στα Ενιαία Λύκεια
Στιγμιότυπο από το εξεταστικό κέντρο του 39ου Λυκείου Αθήνας κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016. Οι υποψήφιοι μαθητές εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα στις Πανελλήνιες εξετάσεις, με το μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού να αποτελεί τον "ρυθμιστή" για να ξεκλειδώσουν υποψήφιοι των ΓΕΛ επιπλέον πεδία

Με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας – Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού – ολοκληρώνεται την Παρασκευή η δεύτερη εβδομάδα στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Ενιαίων Λυκείων.

Σήμερα είναι και η προτελευταία ημέρα εξετάσεων, αφού τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε Μαθηματικά και Ιστορία Γενικής Παιδείας, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Τα μαθήματα Προσανατολισμού θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την άνοδο ή πτώση των βάσεων. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις Ιατρικές σχολές, αλλά προέρχονται από το πεδίο των Ανθρωπιστικών Σπουδών, προκειμένου να ξεκλειδώσουν επιπλέον πεδίο για εισαγωγή με μειωμένα μόρια.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το News 24/7 θα σας μεταδώσει τα θέματα και τις απαντήσεις, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ και ΘΕΣΜΟΣ.

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα