Πως είναι να έχεις σπουδάσει και να εργάζεσαι στο BCA College;

Εργαζόμενοι - απόφοιτοι του BCA College αναλύουν γιατί αποφάσισαν να σπουδάσουν στο BCA και πως «κυλάει»η επαγγελματική τους ζωή, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησαν

Στα τέλη του προηγούμενου χρόνου, σε μια σεμνή γιορτή, οι απόφοιτοι του BCA College οι οποίοι εργάζονται στο BCA, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τα φοιτητικά χρόνια και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Στις 27 Δεκεμβρίου, απόφοιτοι του BCA College, ανέλυσαν μπροστά στις κάμερες, την αξία του να εργάζεσαι μέσα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχεις σπουδάσει.

Το BCA College, στα 45 χρόνια λειτουργίας του, δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές του, να δοκιμάσουν την πρακτική εργασία, μέσα στο κολλέγιο. Μετά την αποφοίτηση και με κριτήριο τις υψηλές ακαδημαϊκές γνώσεις και επιδόσεις, δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν, να συνεχίσουν να εργάζονται, μέσα στους κόλπους του BCA.

Φέτος για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι - απόφοιτοι μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, έγιναν για λίγο αυτοβιογράφοι, καταγράφοντας στιγμές από την σπουδαστική τους ζωή, αναλύοντας το γιατί αποφάσισαν να σπουδάσουν στο BCA και βέβαια πως «κυλάει»η επαγγελματική τους ζωή, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησαν.

ADVERTISING

SHARE: