Η ‘πράσινη’ Ελισάβετ απαγορεύει πλαστικά καλαμάκι και μπουκάλια από τις βασιλικές κτήσεις

Η ‘πράσινη’ Ελισάβετ απαγορεύει πλαστικά καλαμάκι και μπουκάλια από τις βασιλικές κτήσεις
Britain's Queen Elizabeth II visits HMS Sutherland, a Type 23 frigate, in the West India Dock, London, Monday Oct. 23 2017. The queen met a number of personnel on the upper deck, and had lunch and then joined the Ship's Company on the Flight Deck for a group photograph. (Arthur Edwards/Pool Photo via AP) Arthur Edwards/Pool Photo via AP

Πλαστικά εντός του παλατιού, τέλος

Η ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ σαφής. Τέρμα το πλαστικό! Όχι, η βασιλική οικογένεια δεν συνηθίζει να παίρνει το τσάι της σε πλαστικό της μιας χρήσης, ούτε φαίνεται η Βασίλισσα Ελισάβετ να απολαμβάνει με καλαμάκι τα κρύα της ροφήματα. Ωστόσο, σε μια σειρά από καφέ και σημεία πώλησης εντός των βασιλικών κτήσεων, χρησιμοποιούνταν πλαστικά αντικείμενα μιας χρήσης για τους επισκέπτες.

Τα catering που δουλεύουν λοιπόν στο παλάτι, στο κάστρο του Windsor και το παλάτι του Holyroodhouse στο Εδιμβούργο θα μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ανακυκλώσιμα χάρτινα υλικά. Επιπλέον, τα καταστήματα που δίνουν φαγητό σε πακέτο, θα πρέπει να φροντίσουν να το παρέχουν σε βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμα του βασιλικού οίκου. Η βασίλισσα φαίνεται πως ενδιαφέρεται για το ζήτημα προσωπικά, έπειτα από τη συνεργασία της για την παραγωγή ντοκιμαντέρ που αφορά στην άγρια ζωή στην Κοινοπολιτεία.

Arthur Edwards/Pool Photo via AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα