Άδωνις: Εγώ είμαι το παράδειγμα για τους νέους στη ΝΔ

Άδωνις: Εγώ είμαι το παράδειγμα για τους νέους στη ΝΔ
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Γιατί αντιπαρατέθηκαν Γεωργιάδης- Πλακιωτάκη. Τι είπε ο Άδωνις στο Νίκο Φίλη. Οι αιχμές του κ. Πλακιωτάκη κατά Μητσοτάκη για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Σκληρή επίθεση στον κ. Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μάλιστα κάλεσε τον κ. Φίλη που ήταν στο ακροατήριο να απαντήσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε τόσα πράγματα στον ελληνικό λαό χωρίς να έχει διασφαλίσει τίποτα και προέβλεψε πως ο ελληνικός λαός με το νέο μνημόνιο θα δοκιμαστεί πολύ.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να ανοίξει τις πόρτες της η ΝΔ στους νέους και μάλιστα κατέληξε στην ομιλία του λέγοντας πως ο ίδιος είναι το παράδειγμα καθώς μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να γίνει αντιπρόεδρος του κόμματος.

Δεν μπορεί να είναι μόνο κριτήριο η ηλικία για την εκλογή στα όργανα και την ανάδειξη νέων στελεχών υποστήριξε ο Γιάννης Πλακιωτάκης διαδεχόμενος στο βήμα του συνεδρίου τον κ. Γεωργιάδη και ουσιαστικά απαντώντας του, ενώ σε ότι αφορά τη διεξαγωγή συνεδρίου τόνισε ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε δύο χρόνια και όχι κάθε χρόνο όπως προβλέπει το σχέδιο καταστατικού που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο τέως πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τις ανησυχίες του για την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κάνοντας λόγο για κίνδυνο απώλειας των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και σημειώνοντας χαρακτηριστικά, με έμμεσες αιχμές για τη στάση της ηγεσίας της ΝΔ όταν αποφασίστηκε η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με αφορμή το προσφυγικό, ότι «θέλω να ελπίζω ότι η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση να απαιτήσει την αποχώρηση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο» υπενθυμίζοντας τη δική του διαφωνία και τις δύο γραμμές μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το συγκεκριμένο θέμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα