Άδωνις Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε άθεοι, μην μιλάτε για τις θέσεις της Εκκλησίας

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπερασπίστηκε στη βάση της ορθόδοξης πίστης τις θέσεις της Ιεράς Συνόδου κατά του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου και κατήγγειλε ρατσισμό κατά της Εκκλησίας

Την παρέμβαση της Εκκλησίας υπέρ της απόσυρσης του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου υπερασπίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απαρτίζεται από άθεους στους οποίους δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να μιλούν για την Εκκλησία.

«Θα μιλάμε μόνο εμείς για την Εκκλησία που τη σεβόμαστε και την αγαπάμε» είπε ο κ. Γεωργιάδης στη Βουλή και τόνισε απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «εσείς είστε διακηρυγμένοι άθεοι !». «Εγώ που είμαι ορθόδοξος σέβομαι την άποψη της Εκκλησίας» ανέφερε και κατήγγειλε ως «ρατσιστικά» τα δημοσιεύματα τα οποία στηλιτεύουν την παρέμβαση της Εκκλησίας κατά του νομοσχεδίου. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το ζήτημα της «ταυτότητας φύλου» αφορά πρωτίστως την Εκκλησία. Επίσης, καταλόγισε, στον Αλέξη Τσίπρα ότι «αν και άθεος» πήγε στο Άγιο Όρος και έμεινε μόνος του δέκα λεπτά με την εικόνα της Παναγίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Βουλή

ADVERTISING

SHARE: