Αισιόδοξος για τη διαπραγμάτευση δήλωσε ο Γιούνκερ στον Τσίπρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στο Μέγαρο Μαξίμου. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τις βασικές πολιτικές αρχές της συμφωνίας. Τσίπρας και Τσακαλώτος απάντησαν σε ερωτήσεις για τα αντισταθμιστικά μέτρα

“Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της διαπραγμάτευσης κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον ΑλέξηΤσίπρα”, δήλωσε ανώτατη κυβερνητική πηγή μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνεδρίαση τέθηκαν επί τάπητος τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας.

Για περίπου τέσσερις ώρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τα μέλη της πολιτικής γραμματείας για τις βασικές πολιτικές αρχές της συμφωνίας. Ο ίδιος, αλλά και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απάντησαν και σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν σε σχέση με τα αντισταθμιστικά μέτρα και πως αυτά θα ισοφαρίσουν τις επιβαρύνσεις. Η συζήτηση θα συνεχιστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τσίπρας, Συμφωνία

ADVERTISING

SHARE: