Αλεξιάδης: Η ΝΔ παίρνει γραμμή από ΜΜΕ και από οικονομικά συμφέροντα

Αλεξιάδης: Η ΝΔ παίρνει γραμμή από ΜΜΕ και από οικονομικά συμφέροντα
Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, τη στάση της αντιπολίτευσης και τις παρεμβάσεις του Γιάννη Στουρνάρα

Δεν κρύψαμε ποτέ ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις από τους ΑΝΕΛ δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης, αναφερόμενος στις τελευταίες φήμες για βαθύ ρήγμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Σημείωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καθόρισαν ένα κυβερνητικό πλαίσιο χωρίς υποχωρήσεις από τις θέσεις των δυο κομμάτων.

«Αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε και μετά τις εκλογές. Δεν είναι κακό να συνεργάζονται τα κόμματα, αλλά ταυτόχρονα να έχουν τις θέσεις και τις αρχές τους» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις από στελέχη της αντιπολίτευσης, είπε ότι είναι κρίμα για την αξιωματική αντιπολίτευση να παίρνει γραμμή από μέσα ενημέρωσης και οικονομικά συμφέροντα και να μην έχει δικές της απόψεις.

Για τις παρεμβάσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, είπε ότι οι επικεφαλής των Αρχών θα πρέπει να μείνουν στο θεσμικό τους ρόλο, να σέβονται τις επιλογές του ελληνικού λαού και να μην προβαίνουν σε ενέργειες και δηλώσεις που μπορούν να κάνουν κακό στη χώρα. Πρόσθεσε ότι εάν κάποιος έχει πολιτικές απόψεις, καλό θα είναι να παραιτηθεί και να τις καταθέσει στον λαό και όχι να χρησιμοποιεί τη θέση του για να τις εκφράζει.

Για τα υψηλά πλεονάσματα είπε ότι ήταν μια αναγκαιότητα αλλά η κυβέρνηση αν και κληρονόμησε τις δεσμεύσεις κατάφερε να πετύχει τη μείωσή τους. Σημείωσε ότι μετά το τέλος του μνημονίου, η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί για μια σειρά θεμάτων όπως οι συντάξεις και το αφορολόγητο. Τόνισε ότι συγκρούονται δυο διαφορετικές απόψεις. Αυτή που θέλει τη συνέχιση της επιτροπείας με εκείνη που θέλει το τέλος της και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια. Αναφερόμενος στο σκοπιανό και τη διαφορετική άποψη που υπάρχει από την πλευρά των ΑΝΕΛ για το όνομα, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ξεκαθάρισε τη στήριξή του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Συνέστησε υπομονή μέχρι να έρθει η ολοκληρωμένη πρόταση στη Βουλή.

Για τις Παμμακεδονικές οργανώσεις, που απειλούν ακόμη και με θάνατο όσους βουλευτές ψηφίσουν υπέρ της σύνθετης ονομασίας, είπε ότι κάποιοι δεν έχουν καλή γνώση της ιστορίας και υπογράμμισε ότι κάνουν ζημιά στις διαπραγματεύσεις και τελικά και στα δυο κράτη.

Ακούστςε της δηλώσεις:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα