Αλιβιζάτος: Η αυξημένη συμμετοχή θα διασφαλίσει την ενότητα

Αλιβιζάτος: Η αυξημένη συμμετοχή θα διασφαλίσει την ενότητα
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου, σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ώστε να καταθέσει τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΟΛΟΠΟΥΛΟΣ//EUROKINISSI) Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής διαδικασιών και δεοντολογίας εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καθαρό, σημειώνοντας πως υπάρχει προβάδισμα για τον πρώτο, ενώ για τη δεύτερη θέση ερίζουν δύο υποψήφιοι

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής διαδικασιών και δεοντολογίας για την εκλογή του επικεφαλής στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Αλιβιζάτος.

Εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καθαρό, σημειώνοντας πως υπάρχει προβάδισμα για τον πρώτο, ενώ για τη δεύτερη θέση ερίζουν δύο υποψήφιοι, οι οποίοι βρίσκονται κοντά, ο ένας στον άλλο. Όπως είπε, οι ψηφοφόροι που θα πάνε στην πρώτη εκλογική διαδικασία, θα είναι εκείνοι που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στον επαναληπτικό γύρο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν είναι απαραίτητο να γραφτεί κανείς στον νέο φορέα προκειμένου να ψηφίσει και εφόσον δεν το επιθυμεί, τα στοιχεία του θα καταστραφούν μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Αλιζιβιζάτος τόνισε πως αν η συμμετοχή είναι αυξημένη, τότε θα υπάρξει και ενότητα. Σε αντίθετη περίπτωση -όπως είπε- θα βγει προς τα έξω μιζέρια και τότε δεν αποκλείονται δεύτερες σκέψεις.

Ακούστε τι δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα