Αμερικανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στον τομέα των μεταφορών

Ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίδοση των διαπιστευτηρίων στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey R. Pyatt στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίδοση των διαπιστευτηρίων στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα στον τομέα των Συνδυασμένων Μεταφορών στο επίκεντρο της συνάντησης Χρ. Σπίρτζη-Geoffrey Pyatt

Η διερεύνηση της δυνατότητας πραγματοποίησης αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας, στον τομέα των Υποδομών, των Συνδυασμένων Μεταφορών αλλά και ευρύτερα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη με τον Αμερικανό πρέσβη, Geoffrey Pyatt, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, στο υπουργείο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και αποτελεί την επισφράγιση της εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο πλευρών η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, του τελευταίους μήνες.

Τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και ο κ. Pyatt, συμφώνησαν ότι έχουν δημιουργηθεί γόνιμες συνθήκες, για να μπουν σε τροχιά υλοποίησης αμερικανικές επενδύσεις στους παραπάνω τομείς, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει στο μέλλον τακτικότερη επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών, με στόχο να παρακολουθείται η πρόοδος και να δίνεται η απαραίτητη ώθηση στις επικείμενες επενδυτικές δραστηριότητες.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Βασίλης Μαγκλάρας.

ADVERTISING

SHARE: