Αμετανόητος Κατσίκης: Δέχομαι ανελέητο λιντσάρισμα

Αμετανόητος Κατσίκης: Δέχομαι ανελέητο λιντσάρισμα
Κώστας Κατσίκης, βουλευτής ΑΝΕΛ, στο βήμα της Βουλής (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ από το βήμα της Βουλής, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για επιλεκτική προβολή των όσων είπε, λέγοντας εκ νέου πως εξέφρασε μια προσωπική άποψη πάνω σε ένα υποθετικό σενάριο

Για ανελέητο λιντσάρισμα εναντίον του, παραποίηση και διαστρέβλωση των όσων είπε, αλλά και για «fake news», έκανε λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, ενώ επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που διαμόρφωσαν εναντίον του, όπως είπε, ένα κλίμα αρνητικό.

Από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής και με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη βία κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Κατσίκης θέλησε να δώσει διευκρινήσεις, διαψεύδοντας ότι σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» πρότεινε την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. Όπως είπε ο κ Κατσίκης, ο ίδιος εξέφρασε μια προσωπική σκέψη σε μία υποθετική ερώτηση, ενώ υποστήριξε ότι «η μονταζιέρα του “ΣΚΑΙ”» δεν έπαιξε όλο το απόσπασμα της συνέντευξής του, με αποτέλεσμα να επηρεάσει συναδέλφους του στο ίδιο του το κόμμα, αλλά και στο συγκυβερνών κόμμα, οι οποίοι τον κατέκριναν – ενώ η αντίδραση εξαπλώθηκε μέχρι την Τουρκία.

«Πιστεύετε ότι εγώ ζημίωσα την πατρίδα μου όταν αυτή η μονταζιέρα ανέφερε ότι εγώ, μιλώντας υποθετικά, είπα αν οι δύο κυβερνήσεις συμφωνήσουν ή αν παρακάμψουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Αν κάποιος πιστεύει ότι λειτούργησα σαν λαγός, να βγει να το πει… Αν έγινε ζημιά στην πατρίδα σκεφτείτε ποιος το έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα