Ανασχηματισμός: Ο Κουβέλης προκαλεί τα σχόλια της αντιπολίτευσης

Ανασχηματισμός: Ο Κουβέλης προκαλεί τα σχόλια της αντιπολίτευσης
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI) Eurokinissi

"Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" σχολίασε η Σπυράκη. "Συγχαρητήρια στο νέο υφιστάμενο του Καμμένου, το Φώτη Κουβέλη" λέει το ΠΑΣΟΚ. Για κυβέρνηση ιδεοληπτικής αριστεράς και ψεκασμένης δεξιάς κάνει λόγο το Ποτάμι. Στην πολιτική της κυβέρνησης εστιάζει το ΚΚΕ

Στη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη στη νέα κυβέρνηση επικεντρώθηκαν τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Αιχμηρή για τον ανασχηματισμό και ιδιαίτερα για τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση ήταν η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

“Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”, δήλωσε η κ.Σπυράκη.

Για ανασχηματισμό της επιδότησης ενοικίου, που οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της κυβέρνησης κάνει λόγο η Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας ειρωνικά τη συμμετοχή του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ και πάλαι πότε εταίρου της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου. 

“Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη”, αναφέρει ειδικότερα σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ. “, αναφέρει ειδικότερα σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.

“Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες. Με τον κ.Κουβέλη αναπληρωτή του κ.Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική”, σχολίασε από την πλευρά του το Ποτάμι.

Η ηθική μίας κυβέρνησης κρίνεται από την πολιτική που υλοποιεί επισήμανε το ΚΚΕ κατηγορώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ότι υπηρετεί και θα υπηρετεί το κεφάλαιο, σε βάρος του λαού, και μετά τον ανασχηματισμό:

“Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού. Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον “εξ ανάγκης” ανασχηματισμό.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα