Αναστασιάδης καλεί Τσίπρα πριν τη συνάντηση με Τραμπ

Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με κύρια θέματα την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη μετανάστευση, και το διεθνές εμπόριο// Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)
Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με κύρια θέματα την ασφάλεια και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τη μετανάστευση, και το διεθνές εμπόριο// Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Τηλεφωνική συνομιλία Αναστασιάδη-Τσίπρα, ενόψει της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αλέξης Τσίπρας, είχαν, σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη, τηλεφωνική συνομιλία.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, στην ατζέντα της οποίας θα βρίσκεται και το Κυπριακό.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, Τσίπρας, Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εφ' όλης της ύλης συνάντηση Τραμπ - Τσίπρα

ADVERTISING

SHARE: