Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση αντί να μοιράζει προεκλογικούς μποναμάδες, να ενισχύσει την πραγματική οικονομία

Κεντρική ομιλία του υποψηφίου για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Τρίτη 7 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας)
Κεντρική ομιλία του υποψηφίου για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη. Τρίτη 7 Νοέμβρη 2017. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) EUROKINISSI

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς υπενθυμίζει ότι ο προϋπολογισμός του 2017 προέβλεπε επιπλέον φόρους ύψους 2,5 δισ. ευρώ και καλεί την κυβέρνηση να βρει τρόπους να ενισχύσει την πραγματική οικονομία και την ανάπτυξη μέσω στοχευμένων μεταρρυθμίσεων

Θετική κίνηση χαρακτηρίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Ν.Ανδρουλάκης,κάθε κοινωνικό μέρισμα που δίνεται σε χαμηλόμισθους, συνταξιούχους και τσακισμένους από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, ο κ. Ανδρουλάκης αφού υπενθυμίζει ότι ο προϋπολογισμός του 2017 προέβλεπε επιπλέον φόρους ύψους 2,5 δισ. ευρώ, οι εισφορές του ΕΦΚΑ τσάκισαν περισσότερους από 1 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και την ίδια στιγμή τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες ξεπερνούν τα 4 δισ., αναφέρει ότι η κυβέρνηση αντί να μοιράζει προεκλογικούς μποναμάδες με μια πολιτική «μαυρογιαλουρισμού», θα έπρεπε να βρει τρόπους να ενισχύσει την πραγματική οικονομία και την ανάπτυξη μέσω στοχευμένων μεταρρυθμίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας αν νομίζει ότι με αντίδωρα θα κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό

Τσίπρας: 1,4 δισ. ευρώ το κοινωνικό μέρισμα φέτος

ΝΔ για κοινωνικό μέρισμα: Θράσος από τον πρωθυπουργό των φόρων

SHARE: