ΑΝΕΛ: Καμία υποχώρηση στις θέσεις της κυβέρνησης

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλά στην δεύετρη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου του Economist "19η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση" την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλά στην δεύετρη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου του Economist "19η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Ελληνική Κυβέρνηση" την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Συνεδρίαση των βουλευτών του δεύτερου κυβερνητικού κόμματος λίγο πριν τη συζήτηση για τη διαπραγμάτευση και η διαφωνία μέσω twitter του προέδρου των ΑΝΕΛ για το ΦΠΑ στα νησιά

Η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ συμφώνησε ομόφωνα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ούτε κατά ένα κόμμα υποχώρηση από τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ χθες έδωσε στίγμα των προθέσεων του μέσω twitter σχολιάζοντας: “Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με Σαμαρά και Βενιζέλο, νομίζουν ότι θα βρούν συνεργάσιμους στην καταπάτηση της λαϊκής εντολής. Λάθος μεγάλο...”

Στη συνέχεια μάλιστα και απαντώντας σε ερώτηση χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ο κ.Καμμένος δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει ο ΦΠΑ στα νησιά:

Τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ όσο και ο υφυπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το συντονισμό με το ΣΥΡΙΖΑ Τέρενς Κουίκ έχουν ξεκαθαρίσει πως ο κυβερνητικός εταίρος δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ψηφοφορία για μία συμφωνία εφόσον αυτή αποτελεί έναν έντιμο συμβιβασμό και πως δε θα ρίξουν οι ΑΝΕΛ την κυβέρνηση.

ADVERTISING

SHARE: